Info

Bedrijfsfilm avs

bedrijfsvoorstelling

Familiebedrijf met grote service

Orthopedie De Rijcker is een familiebedrijf dat startte in 1970. In al die jaren groeiden we uit tot een referentie in de orthopedie. Die status danken we aan onze persoonlijke service en gerichte aanpak. Want of het nu om een prothese, orthese of rolstoel gaat, iedere patiënt is anders.

We zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in technische orthopedie. Alle maatwerk wordt vervaardigd in ons eigen productiecentrum. Naast maatwerk vindt de patiënt in onze winkel een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle geprefabriceerde braces en bandages.

Onze medewerkers steunen op een jarenlange ervaring in binnen- en buitenland en scholen zich constant bij. En ze maken gebruik van de nieuwste technieken. Onze trots: de maatwerkproducten made by Orthopedie De Rijcker.

We bouwen een vertrouwensband op met onze klanten. En als er iets niet goed zit, lossen we dat op. Desnoods op verplaatsing. Dat heet service en daarom blijven onze patiënten ook terugkomen.

Meer dan 9 op de 10 patiënten blijven een beroep doen op onze diensten. Vaak voor de rest van hun leven. Ze doen dat omwille van de kwaliteit en de service die we hen bieden voor een eerlijke prijs en omdat ze weten dat wij echt luisteren en op zoek gaan naar de beste oplossing voor hun probleem.

Ons complex telt drie verschillende centra: een orthopedisch centrum, een prothesecentrum en een voetcentrum. Tevens zijn wij sterk vertegenwoordigd in verschillende ziekenhuizen over gans Vlaanderen.