Prothesen Centrum

Prothesencentrum

Paskamer - loopschool

Algemeen

Eerst en vooral zijn wij ervan overtuigd dat elke patiënt geholpen kan en moet worden zonder supplementaire kosten aan te rekenen. Dit is en blijft onze visie.

Een prothese is de kunstmatige vervanging of correctie van een afwezig of geamputeerd lichaamsdeel en bepaalde functies daarvan overneemt. Een amputatie is altijd een ernstig trauma, zowel lichamelijk als emotioneel. Maar haast en spoed is zelden goed. Daarom besteden we veel aandacht aan de persoonlijke opvolging van uw revalidatie. Een passende prothese levert na een amputatie een essentiële bijdrage tot de levenskwaliteit van de patiënt.

Onze erkende orthopedische technici nemen heel nauwkeurig de maten van uw prothese, en streven de perfecte pasvorm na. En als dat nodig is, komen we daarvoor bij u thuis. Bij een recente amputatie werken we samen met artsen en therapeuten, om uw behandeling in de beste omstandigheden te beginnen.

Onze technische medewerkers vervaardigen de maatwerkprothesen in ons eigen productiecentrum. Met oog voor detail, werken we uw prothese fijn en nauwkeurig af. Het paswerk gebeurt discreet in ruime paskamers, met veel geduld en begrip voor uw nieuwe situatie. Uw behoeftes bepalen de grenzen van ons maatwerk.