Voetcentrum

Phits zolen

3D-geprinte (sport)steunzolen op maat

Wij maken unieke, dynamische 3D-geprinte inlegzolen op maat van jouw voeten en tred. Meer nog dan enkel een aangepaste pasvorm te voorzien, beantwoorden onze zolen aan de specifieke noden van hun gebruiker. Of je nu een top- of recreatieve sporter bent, regelmatig voetklachten ondervindt in je dagelijkse bezigheden of je voeten wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken op de werkvloer. Met onze 3D-zolen sta je bij iedere stap stevig in je schoenen.

film 3d zool

3D-geprinte steunzool op maat

Van scan tot zool

Stap 1 - footscan-systeem

Onze expert scant en analyseert in een gespecialiseerde loopruimte je tred aan de hand van het hiervoor ontwikkelde dynamische footscan-systeem.

Stap 2 - 3D-printing

Op basis van deze gegevens genereert de software, die volledig afgestemd is op de footsan-technologie, een ontwerp. Dit ontwerp kan eventueel nog verder worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant en het inzicht van de expert. Het definitieve ontwerp wordt door een 3D-printer omgezet in ultralichte inlegzolen. Vervolgens krijgen de zolen nog een schokdempende comfortlaag.

Stap 3 - kwaliteitscontrole en aflevering

Na een laatste kwaliteitschick, een tweetal weken na de scan, nodigen we je uit om je inlegzolen te komen testen én je lichaam zo bij iedere stap de nodige balans te geven die het nodig heeft.